Definitivt höst

Sitter här och försöker skriva, helst något roligt, men baske mig så känns det som att försöka vrida några droppar vatten ur en snustorr disktrasa.
Nu ska här pressas!

Helgen har varit riktigt skön. Esko har återvänt från solsemestern och hade med sig jättefina presenter från the land of roses. Både dofter och vackra spetsar! Jag blev glatt överraskad över att han lyckats välja precis sådant jag tycker om och till och med rätt storlek.
I går kväll när vi åt middag tände vi de första värmeljusen denna höst. Regnet skvalade i stuprören och de uppladdningsbara lamporna ute i blomrabatten glödde svagt i höstmörkret. Hög mysfaktor.

I lördags var vi till Happis och Torneå och shoppade lite. Jag köpte bland annat en ny baddräkt för nu ska jag försöka få lite fasthet i dallret. Kanske inte simma men springa i vattnet. Min höft protesterar när jag simmar men springa måste gå bra. Ska i alla fall testa det. Det är verkligen inte kul med alla krämpor som kommer med åren.


Käraste Evelina har kommit hem och jag fick rå om henne några dagar innan hon åkte iväg till fjällen och Umeå. Hon förärade mig också med superfina presenter från Jordanien, bland annat den här underbara blusen.

Hur som helst är jag jätteglad att ha henne hemma igen. Hon hade köpte en vattenpipa och en kväll rökte vi med tobak som smakade melon. Hehe så kul det var! Det blev väldigt rökigt i rummet och ett tag trodde jag att katten hade dött av rökförgiftning, men han piggnade till då dimman skingrades. Vi fotade massor men tyvärr har jag för första gången raderat bilderna innan jag hade laddat in dom i datorn. Förb....t också!

Nu är det söndagkväll och i morgon är det arbetsdag. Snyft! Det blir en rätt så intensiv vecka med bland annat en jättelång dag i Luleå.