Mer solsken

Det har varit en bra dag på flera sätt. Är betygligt piggare idag. Har varit till jobbet och hälsat på, har betalat räkningar, sorterat papper, tagit ner några fula gardiner och dammsugit samt renbäddat min ofräscha säng. Ja sen har jag hunnit med övningskörningstur i det fina vårvädret med mr x. Nu har han ätit potatis och köttstek med gräddsås. Det doftar ljuvligt!

Babro, skönt att höra att det inte bara är jag som har en lite jobbig comeback och att frysandet också är bra för att få iväg kilona. Oftast är mina fötter, händer och näsa iskalla. Min röst har inte återhämtat sig efter slangen i halsen så jag låter ganska kraxig. Fast jag har inte ont. Det har jag däremot i nacken.

Det känns så skönt att det är påsklov, även om jag nu inte har det utan är sjukskriven. Mr x däremot är ledig och då kan vi ta det lugnt hela veckan. Hoppas vädret blir bra. Under påsk ska jag bjuda min sons familj plus svärmor på middag. Det blir inget avancerat. Ungsstekt laxfilé på saltbädd, potatisgratäng (Outinens färdiga), och någon god sås. Så klart lite ägghalvor också med gotti gott på. Mums så gott det ska bli. Då kan jag nämligen äta alltihop passerat till max 1,5 dl. Det blir några matskedsklickar på tallriken. Till efterrätt har jag bara tänkt göra en god rulltårta som dekoreras med grädde och små marsipankycklingar. Det låter så enkelt men jag får väl se om krafterna räcker.

I kväll var min syster och systerdotter hit en stund. Jag fick tulpaner och nu är jag sugen på att ta fram min lilla påskduk och lite pynt. Men det får väl vänta till i morgonbitti.