Klädleverans

Väldigt skönt med helg måste jag säga. Har bara degat och tagit det lugnt. Trots att solen strålade var vinden isande kall så jag har hållit mig inomhus. Barnbarnen var hit en stund i morse. Lille Viktor granskade ingående undersidan av mina överarmar och sa något i stil med "Vilka grunkiga armar du har farmor!" Han vet inte ännu att det kallas gäddhäng.

På eftermiddagen kom Evve hit med en klädhög till mig från sin mor, alltså min dotter. Allt passade perfekt och det var jättefina kläder, bland annat en supersnygg blus och klänning från Bonaparte. Detta lyste upp min dag rejält. Jätteroligt med lite nya kläder.

Till veckan ska simningen igång. Jag har legat och vilat så mycket de senaste veckorna så kondisen är i botten. När det blir varmare ska syrran och jag börja promenera på strandpromenaden. Det låter lite överambitiöst, men jag hoppas vi kommer igång med det också. Sedan börjar trädgårdsjobbet med krattning och uppgrävning av buskar som ska bort. Då gäller det att orka. Det brukar gå jäkligt tungt varje vår, men framåt hösten går det lätt när man tränat upp sig.

Nu väntar en stund framför teven. Känner mig ganska trött trots att klockan inte ens är nio.

Kram alla mina vänner!