Biltvätt och pelargoniaresa



Mr x har tvättat min bil enligt konstens alla regler så nu blänker den som ny. Insidan är ogjord. Det låg på min lott. Får ta det i morgon.... Däremot har jag fotsatt med tvätteriet och dammsugit ordentligt. Det är otroligt hur mycket hår en enda liten kisse kan släppa. Ska åka förbi sopstation i morgonbitti med några gamla håriga mattor som jag inte orkar se i mitt hus.

I morgon är det fredag. Min lillpojk fyller 38 år. Vart har åren tagit vägen? Okey, jag råkade ringa och gratta idag. Antar att han fäller en kommentar som handlar om någon som verkar ha blivit senildement. Men jag tröstar mig med att även solen har fläckar. Så är det.

Idag fick jag tulpaner av Evve för att jag bjöd på klippning. Hon blev jättefin. Jag kan inte fatta att hon som har så underbart fint lockigt hår plattar ut det spikrakt. Aldrig får vi känna oss nöjda med hur vi ser ut.

Mr x, Evve och jag har också varit till Granåns handelsträdgård och inköpt tio styck underbara pelargonior. Ja, nu återstår att se om jag lyckas få dom att blomma lika vackert som på bilderna i boken som vi fick titta i. Det doftade ljuvlig sommar i växthuset och då insåg jag att det bara är cirka sex veckor tills man börjar köpa sommarplantor. När jag kom hem tog jag fram mina gamla trädgårdstidningar och började skapa drömrabatterna som banne mig ska bli gjorda denna sommar.