Äntligen är påsklovet över

Det är hemskt att säga det, men skolloven är en pärs, åtminstone för en 60-årig tant som helt tappar orken efter två vaknätter. Men det förstår tonåringen inte alls. Nåja, i morgonbitti återgår vi till väckning 07.00. Hoppas bara att jag själv vaknar i tid. Känner mig ganska slutkörd. Har lite problem med att komma ihåg att äta i tid innan jag blir för trött. Matlusten lyser med sin frånvaro.

Idag bjöds vi äntligen på strålande solsken. Mr x och jag åkte hemåt för att hämta sommardäcken. Där var redan sonen med familj i färd med att grilla. Jag satt en stund i solskenet på stolpbodabron och njöt av både sol och barnbarn. Åkte sedan hemåt och började jaga påskens dammråttor som rullade i stort sett överallt i mitt hus. I går var ♥ och jag till Ikea och inhandlade en stor yllematta till mr x rum. Har städat rummet idag och nu har han riktigt fint.

Påskafton var sonens familj inklusive hans svärmor på middag här. Med hjälp av min kock gjorde vi något alldeles annorlunda av laxen än jag hade planerat. Det blev nämligen folieknyten som vi stekte på glöden utomhus.  De innehöll kokt potatis, purjolök, lax, dill, citronpeppar, salt och rikligt med smör. Det var jättegottt och alla åt med god aptit.

Nu ska jag hämta jättehögen med ren tvätt från bastun. Börjar bli lite tomt i garderoben.