Tv-problems och sängöverkast

Så var måndagen avklarad. Nu är det bara fyra dagar kvar av den här veckan. Onsdag blir värst. Då ska jag på info i databunkern på förvaltningen i ett hemskt litet fönsterlöst rum. Torsdag blir däremot kul för då ska jag med Lillemor och Maria på regionsmusikens utbudsdag med tillhörande jubileumsfest på kvällen.
Var dötrött när jag kom hem idag. Tog en tupplur och sov lite väl länge. Nu är jag pigg och tänkte se teve, men då har jag tydligen tappat alla inställningar så nu är det bara att ta hit en firma som får fixa eländet. Jag gjorde ett försök att fixa inställningarna men jag gjorde nog fel för den tjöt så högt så det gjorde ont i öronen. Kissen blev jätterädd och gömde sig under sängen. Lille Emil får sina busil då och då sladdar runt i huset. Köksbordet verkar vara i tur att bestiga. Hm, det kan bli farligt med tanke på tända ljus och andra varma saker. Just nu sover han gott bakom min rygg.





.
Oj, höll på att glömma att berätta att jag fick en specialinbjudan till ett homeparty där man säljer vackra sängöverkast. Personligen tycker jag att det funkar ganska bra utan överkast också. Fast visst blir man lite sugen när man ser vilka fina det finns.

Håller helt med Lillemors kommentar om att kissen Emil är betydligt snyggare än överkastet, och mysigare kan jag också tillägga.

Nu väntar i alla fall John Blund på att jag komma. Han sitter redan på sängkanten med sömnpulverpåsen beredd.