Dimman har lättat

Kom igång rätt bra på förmiddagen med vardagsrumsfönstren. Det blev idefinitivt ingen pedantputsning, men skiten som legat som en Lutzendimma mellan rutorna är borta. Ska köpa nya gardiner. Det blir gardinkappor på grund av lille klätterkissen jag har i huset. Helst färdigsydda.
Nu värker axlarna, armarna och nacken och jag vet hur fördjävligt det kommer att kännas i morgon. Tur att det finns värktabletter, spray och salvor.
Jag har lekt vaktmästare och gått runt och bytt glödlampor i mina armaturer. Använde till och med trappstegen för jag upptäckte att mina köksstolar håller på att ramla isär och med min tyngd vet man inte hur det skulle gå. Det blir väl till att plutta dit lite lim och banka ihop dom. Jag vet att det är fel teknik men det är vad jag kan åstadkomma.
Nu får det räcka med innejobb för den här helgen. I morgon ska jag klippa gräsmattan för sista gången i höst. Fan va jobbigt det är att vara både kvinna och karl samtidigt. Helgerna är värst. En pigg pensionär skulle inte vara helt fel. Jag ser ju vilken drömtillvaro grannfruarna har sedan deras gubbar pensionerats.
Nu ska mr x och jag åka och köpa lite kvällsgodis.