Städrusch

Har jobbat länge idag för att få bort sånt som ligger på hög och gör mig stressad. Bland annat obetalda avgifter som ska till inkasso. Sånt är inte kul. Upptäckte idag att det är mammanamn på i stort sett alla obetalda. Även om det är en låg avgift så har många ensamma mammor det för tufft. Det är så jäkla orättvist. Jag kan knappt hålla mig från att klubba ner pappor som gnäller för att de får betala en dryg tusenlapp i underhåll för sitt barn. De anar inte vad det kostar att hålla igång ett barn så att de inte avviker ohälsosamt mycket från mängden. Kom just på att det är väldigt sällan det talas om alla barn som det går väldigt bra för, trots eller tack vare att, de vuxit upp med en ensamstående mamma. Nåja, nu ska jag inte hetsa upp mig för den saken. Man ska ju välja mina strider.

När jag precis hade kommit hem fick jag besök av Monika och Göta. Hela mitt hus var upp och ner. Diskmaskinen och soporna stank urk och hela bänken var full med kärl och tomma påsar och dessutom var kylskåpet tomt. Såna lägen är frustrerande. När jag blev ensam for jag fram som en höststorm med dammsugare och skurborste. Nu råder det ordning och reda i mitt Ajaxdoftande hus.
Nja, inte helt ordning. Kissen har hämtat ny blomjord i golvkrukan att leka med. Lille Emil är sjövild. Nyss satt han på mitt huvud. Antalet rivmärken på min kropp är omfattande. Men jag älskar honom ändå av hela mitt ♥.




I morgon är det FREDAG och mr X kommer hem. Jippi så SKÖNT! Ska försöka trolla fram en så god middag som det anstår en mormoder. Helgens planering handlar om fortsatt fönsterputsning.