Prima liv

Livet känns bra idag. Har tagit det lugnt, hämtat medicin på apoteket, varit ute med kissen, tvättat bilen och lagat middag. Götas laxrosor med västerbottensost blev smaskigt god. Egentligen skulle jag ha bjudit hit sonen med familj idag, men de skulle ha gäster själva. Det blir söndagsmiddag hos mig istället. Ska göra kycklingrullader med lite goda tillbehör. Kanske äppelkaka med favoritäpplet Cox Orange.


Det är förunderligt men jag mår ganska bra för tillfället och jag tror att det kan bero på att jag kompletterat min ensida smörgåskost med vitaminer och mineraler och andra nyttigheter sedan en dryg månad tillbaka. Efter flera veckors värk både här och där vaknade jag i morse utan att handleder och fotleder var svullna och ömma. Bingo!

Det hjälpte inte att putta i parabolen med skurborsten. Ska ringa en reparatör på måndag. När jag köpte parabolen minns jag att den gamla sladden var krakelerad och min teori är att det har kommit in vatten i den.. ........

Det är ofattbart att jag har sju barnbarn. Nu har jag träffat allihop. Den sista idag. De är 21, 16, 9, 7, 5, 4 och 3 år gamla.
De är så underbara fina små människor. Det skrämmer mig att det finns så många faror och fallgropar på livets väg. Jag skulle vilja gå bredvid, skydda och lyfta dom över de värsta avgrunderna.

I kväll har mr x och jag varit ut och övningskört på den första halkan. Tyvärr stannade vi och köpte både godis och fika. Nu vill jag bara spy upp alltihop.


Jag har pratat med min käre vän O en lång stund. O som bor så långt härifrån.

Klockan är drygt 23.00 och nu återstår inte mycket annat än att borsta tänderna och göra kväll.
Puss grodan!