Ingen tevesignal i kväll

Jaha, då sitter man här vid datorn. Teven är död. Ingen signal. Parabolen är väl nedisad eller nåt. Kanske jag skulle testa om hårtorken hjälper. Och jag som skulle se förlossningskliniken. Det är otroligt vilket under det är när det föds en ny människa.

Det har varit en ganska bra dag idag. Steg upp tidigt som attan eftersom jag fick besök redan klockan åtta. Tände doftljus och dukade fram frukost. Det här var den trevligaste morgonen på länge. Han är en god vän. Inget mer. Väldigt gift och hela köret. Så är det med den saken.

Dagsljuslampan jag funderat på i flera år skulle behövas nu. Jag är trött nästan hela tiden. I morgon ska jag kolla om det går att sätta ett dagljuslysrör i lampan ovanför mitt skrivbord. En del äter antidepressiv medicin men jag tror inte att det skulle hjälpa mig för jag känner mig inte det minsta deppig. Bara trött. Jag har hur mycket lust som helst inom mig men orkar liksom inte fram till målet. Särskilt när det handlar om att stiga upp på morgnarna.


Idag har kissen och jag varit ute och undersökt närmiljön. Helt plötsligt fanns en ekorre i närheten som verkade lite väl nyfiken på oss. Då fick kissen gå in. Kände mig inte sugen på att brottas med en anfallande ekorre.
Rönnbären lyser verkligen upp tillvaron den här hösten. Mina rönnar dignar av bärbördan. Det är så vackert!

Snart är det helg igen! Har som vanligt många planer, men nu när tomten är krattad och klar för vintern så kan resten tas när det passar. Om det beror på åldern eller konditionen vet jag inte men det känns tydligt numera att kroppen behöver få ta igen sig ibland.

Min kompis ska tatuera en kissekatt på sin arm. Jag undrar vad jag skulle tatuera. Har funderat på det ibland. Någonting sensuellt vackert eller kanske något symboliskt tecken. Mitt namn betyder till exempel stridsgudinna eller nåt sånt. Kanske en bastant kvinna i järnrustning med spjut och spikklubba. Då lär man väl vara säker på att förbli singel resten av livet.