Alla helgons helg stundar

Natten gick i tandvärkens tecken men nu tror jag att pencillinet har börjat verka.
Redan strax före sju i morse lämnade jag bilen på verkstaden och gick sedan till jobbet. Alltså några hundra meter ... men jag blev besviken på bilverkstaden för dom hade inte gjort något mer än kollat vad de skulle beställa hem för delar så jag måste lämna in den igen nästa torsdag.

Har städat papperskåpet på jobbet där allt var huller om buller och gjort lite annat gemensamt som behövde en genomgång eller beställas.
Chefen kom med gipsad hand och underarm. Jag hade planerat att ta semester torsdag och fredag men det visade sig att alla semesterdagar är uttagna. I morgon är det alla helgons afton och jag ska bara en vända till jobbat innan jag åker mot Happis med Lillemor. Jag hoppas att Ikea har fått in hyllan och bordet jag tänker köpa.
På kvällen ska jag och syrran åka och tända ljus på våra gravar. Den traditionen tänker jag aldrig överge.


Inser i skrivande stund att jag varit ganska aktiv idag för när jag kom hem tog jag ett svep med dammsugare och skurborste. Det känns som att det är dags att skaffa lite nytt i pynt och lampväg för att få lite mysfaktor i huset.
I kväll har affärerna kvällsöppet. De vill åt våra löner som kom för några dagar sedan. Men min ska dom banne mig inte komma åt. Måste däremot in på internetbanken och betala mina räkningar. Sedan är det inte så mycket kvar.
   

Köpmännens helg