Viktnoja

Har ätit alldeles för många bullar i kväll. Nu ska jag registrera mig i Aftonbladets viktklubb. Men jag tänker inte röra på mig. Nix. Det är så jäkla trist. Kanske simma när Marias knä klarar det., men inget mer. Däremot kan jag tänka mig att börja äta vettigare. Jag är medveten om att intaget blir i förhållande till förbrukningen och att det innebär att det blir väldigt lite jag får stoppa i mig. Apropå min nya baddräkt så är den inte till fördel för min figur. Den trycker ihop brösten och över magen är den väldigt rymlig. Alltså ser jag ut som en boll.



Snart flyttar mr x hem till mig och då måste jag laga middag varje dag. Jag måste hitta ett motiverande mantra för att få den rätta motivationen. Det är hemskt men jag skäms över att jag är så oföretagsam när det gäller matlagning. En riktig kvinna ska vara en "trollkarl" vid spisen. Och det är inte jag. Inte konstigt att jag är singel.

Nu tickar klockan mot midnatt och jag borde ta mig till duschen. Håret har blivit helknepigt. Jag som alltid haft torrt hår har nu fått hår som är äckligt efter en dag. Måste bero på schampot.

Natti natti mina vänner!