Hunger

Nu har jag klarat fem dagar utan godis, fika och andra onyttigheter. Har varit vrålhungrig i stort sett hela dagen trots att jag ätit både rejäl mat och frukt. Köpte till och med godis till mr x utan att jag smakade en enda en. Strongt!

Det är inte underligt att jag fryser när jag sitter vid datorn för elementet intill verkar ha gått sönder. Det är iskallt hur jag än ställer in det och jag har kollat att alla säkringar är hela.

Det har varit en ganska stressig dag idag, men jag fick i alla fall gjort flera saker som känts som ett berg. I morgon är det fredag. Gud så skönt det ska bli. Hoppas att det inte blir så kallt. Just nu är det nästan -15°C.


När jag hämtade hem mr x från en kompis såg jag att många hade tänt sina uteljusslingor. Även om de lyser svagt så är de en av mina livlinor tills ljuset återvänder. Nu måste jag bara få upp mina egna, fast jag vet inte riktigt var jag ska ha dom i år. Min infart är så mörk så det skulle vara fint att hitta på något som lyser upp mörkret.












Livet rullar på och det gör även mina grodfunderingar. Helst skulle jag vilja att det satt en deklarationslapp på alla där goda och mindre goda egenskaper framgår. Nä, det var en riktigt dålig idé för då skulle ju även jag ha en sån.