Andrum

I morse var jag helt slut och huvudet värkte. Jag insåg ganska snabbt att det inte var någon idé att försöka ta mig till jobbet. Fullt påklädd kröp jag ner under täcket igen. En dryg timme senare var läget bättre och sedan har dagen rullat på, om än trögt. Jobbade mina timmar och åkte sedan hem. Kröp ner under täcket igen och satte in en bok-cd i spelaren. Nu är boken slut och den var jättebra. Jag gillar böcker som handlar om starka kvinnor.

Efter en kopp starkt kaffe var livsandarna tillbaka och jag gick upp och städade mr x rum. Tonåringar verkar ha dålig kraft i sina händer för allt ligger på golvet. Nu är det i alla fall renbäddat och ordning och reda. Måste bara gå och söka fram några nya fönsterhakar för det är flera som är trasiga och behöver bytas.

Min tand är inte ok trots flera dagar med pencillin. Oroväckande. Ryser vid blotta tanken på tången. Jag vet att det kommer att bli utdragning. Prognosen är inte bra. Har läst på nätet.

Hade tänkt montera ihop hyllan jag köpte igår men jag vet inte om jag orkar bära in paketet. Det var tungt.
Helt plötsligt fungerar min teve igen. Tur att jag inte tog hit reparatören. Nu är jag sugen på att lägga mig framför teven och sjunka in i halvmedvetslösheten. Kissen ligger där redan.

Det känns som att jag skulle behöva lite tid för mig själv i lugn och ro för att komma ikapp. Bara vara och få gjort sånt som ligger och väntar. All semester är slut. Snyft .....

Nu till garaget och söka fram fönsterhakarna.