Trött och fet

Idag blev inte mycket gjort på jobbet. Är så trött, näst intill kraftlös. Kanske beroende på att jag haft slut på två blodtryckstabletter i snart en vecka. Har nyss varit till Apoteket och hämtat en kasse livsuppehållande medikament. Fast när man läser biverkningsuppräkningen verkar det som att de kan göra större skada än nytta. Nåja, man får ju försöka lita på doktorerna som skrivit ut dom.

Bilen gick inte igenom besiktningen pga att bakbromsarna och handbromsen inte funkade. Ringde direkt till verkstan som fixade detta för flera tusenlappar för bara tre veckor sedan och nu hoppas jag att de gör om det utan kostnad. Det är jävligt irriterande att de inte gjorde det ordentligt.




Jag har så många funderingar i huvudet. Att drömma är ack så ljuvligt, men verkligheten är banne mig en vånda. Just nu vill jag bara fly in i fantasivärlden där allt är möjligt. Det är bara att konstatera att singellivets fördelar inte är att ringakta. Man kan inte få allt och egentligen trivs jag ypperligt som singel. Jag har kanske redan allt som jag behöver. Men en liten puss då och då är ganska gott. Framtiden får väl utvisa vad som händer.

Den här låten älskar jag.

http://www.youtube.com/watch?v=AFFo1pu4q7Q


Nu ska jag försöka städa här lite. Förstår inte att jag kan stöka till det som jag gör. Kexbitar på golvet. Klädhögar lite här och där. Blomjord med tillhörande trasig kruka och kattmat på golvet. (Emil) Torrt bröd och disk på bänken. Kattsand i hela toan.

Bantningen har kommit av sig lite, men snart är kakorna slut och då fortsätter jag.

Emil har haft sitt klart goaste dygn. Han har legat tätt intill mig och kurrat gott. Lite då och då har hans sammetslena tass svept över min kind. Det gör gott i ♥.