Klart piggare,

fast jag började dagen med att försova mig. Låg och drog mig och väntade på att klockan skulle ringa. Inget hände och när jag tände lampan var klockan över åtta. Tog det lugnt eftersom det hur som helst skulle bli en längre arbetsdag än vanligt.
Det är skönt att livsandarna börjat återvända. Kanske att blodtryckstabletterna spelar en liten roll.
Min trötthet var så påtaglig att jag till och med började lyssna på religiös musik. Help me Jesus!

När jag kom till jobbet blev jag bjuden på fika med esteteleverna och dagen avslutades med att Lillemor bjöd på jättegott fika i mysigt julstämningspyntat persorum. Det har varit en helbra dag på jobbet.

Läste en bokrecension om boken Motljus. Verkar bra och i allra högsta grad något för mig. Kanske för alla. Vad vet jag. Det skulle nog inte skada om man visste lite mer om vad det är som gör att man "faller" för en viss person och samtidigt blir helt blind för sånt som inte passar in i drömbilden. Jag jobbar på det här med att skrärpa blicken och våga se det som inte passar in. Stackars mina ♥-vänner, men de har säkert upptäckt luddet i mina sömmar. Ingen är perfekt. Tack och lov.

I kväll har jag varit till Göta och mumsat nygräddade flottbockar (anisbröd). Doften av julbakets anis och cocosfett påminner om mamma. Saknaden efter henne går aldrig över.

Sedan har jag surrat i telefon en lång stund och börjat planera för nästa helg..............................

Nu sitter jag här och har precis ätit en förfrusen clementin som legat i min kalla bil sedan igår.

För tillfället är det en förhoppningsvis kortare time out i bantningen.