Mangobalsamico och nattfrost

Vaknade och var på jobbet före åtta i morse. Till och med före bossen. Den här veckan är det bara vi två och det är ganska skönt för jag har massor av jobb som hopat sig under semestern.
Efter jobbet var jag på ett värdelöst möte och kände mig arg när jag åkte därifrån. Varför ska jag slösa tid på sånt. Nä, nu måste jag bli bättre på att säga ifrån.
Väl hemma var jag så trött så ögonen bara ville falla igen. Vilade en stund och sedan åkte jag iväg och handlade. Nu har jag precis ätit ortens jordgubbar . Några åt jag med en sås av mangobalsamico och florsocker. Mangobalsamico lär vara supergott till vanlig sallad. Ska testa det i morgon.

Hörde av vännen Lillemor att hennes potatisblast och blommor fallit offer för årets första frost. Det är inte klokt. En del blommor har ju precis kommit igång. Det känns att det är höst i luften. Snart börjar skolan och sedan är det bara några veckor tills det är dags för vinterjackan. Nej, nu blev jag så där pessimistisk som jag inte vill vara. Jag gör ett nytt försök. Det ska bli skönt med ren och klar höstluft. Det låter sunt och positivt.

Nu ska jag gå och hämta min nyinköpta pocket    och krypa ner under varma täcket. Natti natti!


Inget här i världen är så rättvist fördelat som förståndet.
Alla tror att de har fått tillräckligt.    
                                                                       /Jacques Tati