Arg, utmattad och hungrig


Kattleksak

Det blev en sjukskrivningsdag idag. Det kostar en hel del men gårdagens besked tog knäcken på mig. På eftermiddagen, när huvudvärken börjat ge med sig, satte jag mig vid datorn och skrev ytterligare ett yttrande.

Idag blev jag rasande på en lärares oförmåga att använda sig av enkla pedagogiska metoder. Mr X hade glömt pennan på mattelektion och då fick han inte vara kvar i klassrummet! Samma skit fortsätter på gymnasiet som på högstadiet. I morgon ska jag åka dit med flera hundra pennor och sudd så att ingen unge i den gruppen ska behöva gå från lektion för den sakens skull. Herregud så enkelt det är att ha reservpennor till de som alltid glömmer, pillar sönder eller tappar sina grejor. Skolverkstårtan var en bra symbol för skolan i vår kommun. Simpelt innehåll gömt under ett gräddberg.




I kväll kvistade vi iväg till djuraffären och köpte kattbädd, kattlåda, kattträd, leksaker, mat och lite annat som en liten kissekatt behöver. Nu längtar vi efter lill-bus. Det här är hans bädd. Kanske den är för oskyddad. Vi ska lägga dit ett litet ulligt skinn som gör den lite mysigare.


I kväll har Göta varit hit och bjudit på hembakad butterkaka. Mumsigt god. Nu ska jag ta mig en bit till och sedan göra kväll. Bullar gör underverk med figuren. Jag lovar.